Cum să pornești și să dezactivezi o zonă
Când dezactivezi o zonă:
- Zona va exista în continuare în aplicație, dar:
- Nu vei primi alerte "în afara zonei" legate de aceasta.
- Animalele nu vor fi alocate automat acelei zone.
- Nu va apărea desenată pe hartă.
- Când îl pornești din nou, va reveni la funcționarea normală.
- Dacă au fost alocate animale acelei zone, această informație NU se pierde când este activată sau dezactivată.
Pentru a porni sau dezactiva o zonă:
1. Mergi la meniul "Zones ".
2. Apasă butonul din stânga fiecărei zone:
- Dacă se schimbă în gri, zona va fi dezactivată.
- Dacă se schimbă în verde, zona va fi activată.
